Kilpailijoiden rymäjako

Ensinnäinen ryhmäjako on tehty. Muutama nimi puuttuu vielä SSI:stä, joten jos joukkuekaverin nimi ei näy listalla niin hopi hopi ilmoittautumaan jos haluaa samaan ryhmään. Huomenna klo 18:00 aukeaa avoin ryhmäjako kilpailijoille.

Ryhmäjaon periaatteista; Mikäli piirin yhteyshenkilö on ilmoittautumisen yhteydessä nimennyt piirin edustusjoukkueen kokoonpanon, on kilpailunjärjestäjä jakanut joukkueen ampujat samaan ryhmään – niiltä osin kun kilpailija on itse ilmoittautunut SSI:n kautta. Tämän osalta on vielä puutteita.

Muussa tapauksessa, kuten alle kolmen hengen kiintiöt tai yksilöedustajat, voi kilpailija itse valita ryhmänsä 3.7.2019 klo 18:00 lähtien. Pahoittelen viivästystä aikaisemmin ilmoitettuun.

Avoimeksi jääneille yksilöpaikoille voi ilmoittautua kuluvan viikon aikana ja nämä arvotaan 5.7.2019 klo 21:00. Tämän jälkeen kilpailumaksun suoritettua hyväksytään kilpailija ja voi valita oman ryhmänsä.

Mikäli kilpailija ei ole valinnut ryhmää 12.7.2019 mennessä, tulee kilpailunjärjestäjä jakamaan kilpailijat ryhmiin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *