Tiedote: Tapaturma SRA-SM 2019 kilpailuissa

Tiedote
Tapaturma SRA-SM 2019 kilpailuissa
21.7.2019

Reserviläisurheiluliitto ry:n sovelletun reserviläisammunnan Suomenmestaruuskilpailut järjestetään 20.-21.7.2019 Hangossa Syndalenin ampuma-alueella. Kilpailun järjestäjinä toimivat Helsingin Reserviläispiirit: Helsingin Seudun Reserviläispiiri ry sekä Helsingin Reserviupseeripiiri ry.

Yhden kilpailijan kilpailusuorituksen yhteydessä on lauantaina 20.7.2019 tapahtunut tapaturma, jossa kyseiselle kilpailijalle on rastisuorituksensa aikana tullut ampumavamma. Tilanteesta ei aiheutunut muille vaaraa.

Kilpailijan ensiapu aloitettiin välittömästi turvallisuussuunnitelman mukaisesti. Henkilö kuljetettiin ensihoidon toimesta jatkotutkimuksiin. Tapahtuman syytä selvitetään yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Sovellettu reserviläisammunta (SRA) on vapaaehtoisten maanpuolustusjärjestöjen jäsenille tarkoitettua toiminnallista ja turvallista aseenkäsittely- ja ampumataitoa sekä aseiden käyttöä kehittävää ja mittaavaa urheiluammuntaa. Lisätiedot:
https://resul.fi/wp-content/uploads/2015/10/SRAJohtoSaanto19_10_2013.pdf

Lisätiedot:
Max Käär
Kilpailunjohtaja
p. 050-444 6595

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *